ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στις 4/3 η δίκη των έξι προέδρων της δυτικής Σάμου για τις κεραίες


Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στο Ειρηνοδικείο Καρλοβάσου, έχει οριστεί η δίκη των έξι προέδρων χωριών της δυτικής Σάμου (Μαραθόκαμπος, Κουμέïκα, Πλάτανος, Αγ. Θεόδωρος, Σκουρέικα, Κονταίικα), που αντέδρασαν στην τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στις περιοχές τους. Ήδη η εν λόγω δίκη έχει αναβληθεί δύο φορές.

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Μαραθοκάμπου συμπαραστέκεται στους προέδρους των έξι αυτών χωριών.

"Διώκονται επειδή τόλμησαν μαζί με τον λαό της περιοχής να διαμαρτυρηθούν στη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας μεγάλης εμβέλειας που θα δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα στην υγεία των κατοίκων.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων και τρομοκράτησης του λαού.

Καλούμε όλον τον λαό της περιοχής να εκφράσει την αλληλεγγύη του με τη συμμετοχή του στη συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Μάρτη στις 9 το πρωί στο Ειρηνοδικείο Καρλοβάσου.

Καμία ποινικοποίηση των αγώνων και των διεκδικήσεων. Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις και να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει
" αναφέρει η Λαϊκή Επιτροπή Μαραθοκάμπου.

* Και η "Λαϊκή Συσπείρωση" εκφράζει την "αμέριστη συμπαράστασή της" στους διωκόμενους προέδρους των Τοπικών αυτών Κοινοτήτων "επειδή έπραξαν το αυτονόητο για τους συντοπίτες τους. Διαμαρτυρήθηκαν για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που προκαλούν προβλήματα στην υγεία τους και αλλοιώνουν το περιβάλλον.

Οι αιρετοί στο Δήμο και στα Τοπικά Διαμερίσματα έχουν καθήκον και τη νομιμοποίηση της ψήφου των συνδημοτών τους να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους, δηλαδή τα συμφέροντα όλου του λαού του νησιού.

Κάτω τα χέρια από τους προέδρους των χωριών της Δυτικής Σάμου. Όχι στην ποινικοποίηση των λαϊκών αγώνων. Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες και να σταματήσει η δίωξη
" αναφέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κώστας Τζίχας, Δημήτρης Μαυρατζώτης και Θεανώ Σαρρηγεωργίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video