ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εμπορική συμφωνία συνεργασίας της Ε.Ο.Σ.Σ με μεγάλη εταιρεία οίνων

 

Η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου και η εταιρεία "Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε." ανακοίνωσαν την μεταξύ τους σύναψη μακροχρόνιας οινικής και εμπορικής συμφωνίας συνεργασίας.


Δείτε λεπτομέρειες της συμφωνίας στην σχετική ανακοίνωση:


"Διατηρώντας την διοικητική και οργανωτική τους αυτονομία καθώς και τον αντίστοιχο ιδιωτικό ή συνεταιριστικό τους  χαρακτήρα, οι δυο από τις πέντε μεγαλύτερες Οινοποιητικές Μονάδες της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα Οινοποιητικά Σχήματα στην Ευρώπη.

Βάση και αφετηρία στη σύναψη αυτής της συνεργασίας αποτέλεσε η υγιής επιχειρηματική και οικονομική διάρθρωση των δυο εταιριών. Στόχος μας η δημιουργία μιας ακόμα πιο ισχυρής, υγιούς και ανταγωνιστικής Οινικής και Εμπορικής Οντότητας που θα ανήκει και θα διευθύνεται αποκλειστικά από Έλληνες, θα στηρίζεται σε Ελληνικά Κεφάλαια και θα αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο περήφανο Πρεσβευτή του Ελληνικού Κρασιού στην Παγκόσμια Αγορά.

Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ Α.Ε» και η «Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ» ανταποκρινόμενες στις σύγχρονες προκλήσεις και στις δύσκολες επιχειρηματικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην πολύπαθη χώρα μας, μπορούν σήμερα να εγγυηθούν όχι μόνο το εισόδημα για 20 χιλιάδες Ελληνικές Αγροτικές Οικογένειες που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο τη σοδειά τους, αλλά και να τροφοδοτούν απρόσκοπτα τους χιλιάδες πελάτες και τα εκατομμύρια των Ελλήνων και Ξένων Καταναλωτών που μας προτιμούν επί πολλές δεκαετίες, για την υψηλή ποιότητα των εκατοντάδων κρασιών που τους προσφέρουμε. 


Από την 1η Μαρτίου 2016 όλα τα κρασιά της Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ θα διακινούνται στην ελληνική αγορά – πλην του νόμου Σάμου – μέσω του γνωστού Εμπορικού Δικτύου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΟΙΝΩΝ. Παράλληλα η συνεργασία θα επεκταθεί και σε όλες τις Αγορές του Εξωτερικού, με βάση το κοινό εξαγωγικό δίκτυο. Πάνω απ’ όλα όμως, Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ θα επιδιώξουν μέσω της Οινικής τους συνεργασίας την παραπέρα εμπορική ανάπτυξη του μοναδικού και πολυβραβευμένου Σαμιώτικου Κρασιού που αναδεικνύει η περίφημη γηγενής και χαρισματική ποικιλία του «Μοσχάτου Σάμου», με την δημιουργία νέων οινικών προϊόντων που θα κερδίσουν την αγάπη και την προτίμηση του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή"'.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video