ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι «γεύση» αφήνει η Λήμνος στους επισκέπτες της;

Τι «γεύση» αφήνει η Λήμνος στους επισκέπτες της;

«Τόπος με πλούσιο μυθολογικό και ιστορικό παρελθόν, η Λήμνος γοητεύει από την πρώτη στιγμή όλους όσοι τη γνωρίζουν με το ιδιαίτερο χρώμα της, τη γαλήνια και ρομαντική εικόνα της», αναφέρει σε αφιέρωμά του για το νησί μας το diakopes.gr, σε ένα αναμφίβολα όμορφο κείμενο. Το ενδιαφέρον όμως, τουλάχιστον εμείς, το εντοπίσαμε αμέσως μετά το τέλος του αφιερώματος κι αυτό γιατί ο αναγνώστης μπορούσε να αφήσει τα σχόλια του για το νησί της Λήμνου. Ποια είναι άραγε;

Το νησί απέκτησε πλούτο και φήμη από την αρχαιότητα (καλοχτισμένη πολιτεία χαρακτηρίζει ο Όμηρος τη Λήμνο στην Ιλιάδα) χάρη στην εξαίρετη γεωγραφική θέση του (απέναντι από την είσοδο του Ελλησπόντου), τα εύφορα εδάφη του, τα πλούσια αλιεύματα και τα ασφαλή αγκυροβόλιά του, καθώς και τις γνώσεις των κατοίκων του σε σχέση με την κατεργασία των μετάλλων. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη μυθολογική παράδοση, πρώτοι κάτοικοι της Λήμνου ήταν οι Σίντιες, εξαιρετικοί μεταλλουργοί, που υποδέχτηκαν τον Ήφαιστο μετά την αποπομπή του από τον Όλυμπο.

Οι δαντελωτές ακρογιαλιές, οι αμμουδερές παραλίες και οι υγρότοποι, σε συνδυασμό με τους χαμηλούς λόφους, τις πεδινές καλλιεργήσιμες εκτάσεις και τους ηφαιστειογενείς σχηματισμούς, συνθέτουν ένα φιλόξενο φυσικό περιβάλλον, που κερδίζει την καρδιά των επισκεπτών του νησιού.

Η Mύρινα, πρωτεύουσα και λιμάνι της Λήμνου, με επιβλητικό φρούριο (το μεγαλύτερο σε έκταση οχυρό του Αιγαίου) και ιδιαίτερα αξιόλογο προϊστορικό οικισμό, και ο ιστορικός Mούδρος με τον κλειστό όρμο του, ένα από τα ασφαλέστερα αγκυροβόλια στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, είναι τα σημαντικότερα οικιστικά κέντρα της Λήμνου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επισκέπτες παρουσιάζουν τα παραδοσιακά χωριά της Λήμνου (Άγιος Δημήτριος, Ατσική, Θάνος, Κάσπακας, Κατάλακκο, Κοντιάς, Κοντοπούλι, Κορνός, Ρεπανίδι, Σαρδές, Σκανδάλι), οι φημισμένοι αρχαιολογικοί χώροι (Πολιόχνη, Hφαιστία, Kαβείριο) και οι γεωλογικοί σχηματισμοί στις ακρογιαλιές.

Για κολύμπι σάς προτείνουμε το Ρωμαίικο Γιαλό, τα Ρηχά Νερά, τον Αυλώνα, τον Άγιο Ιωάννη Κάσπακα, τον Καρβουνόλακκα, το Πλατύ, το Θάνος, τον Εβγάτη, το Φαναράκι και το Μικρό Φαναράκι, την παραλία Χαβούλη, το Σκίδι, την Αγία Τριάδα, τον Απάνω Γιαλό, το Μαντρί, το Μόλο, την Αγία Σωτήρα, το Ζεματά, τον Μπουρνιά, τον Άγιο Ερμόλαο, την παραλία Παπιά, το Γομάτι και το Μούρτζουφλο.

Η Λήμνος, μεταξύ άλλων, φημίζεται για τα κρασιά της. Από τις ονομαστές ποικιλίες που καλλιεργούνται στο νησί παράγονται ξηρά κρασιά με λεπτό μοσχάτο άρωμα και ευχάριστη γεύση, καθώς και γλυκά κρασιά με πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

γλυκεια ηρεμη λημνος
η λημνος ειναι ενα νησι που δεν σου ανοιγει αμεσως τα χαρτια του. θελει ψαξιμο .και ψαχνωντας ανακαλυπτεις ομορφες ηρεμες ρηχες ζεστες ακτες,ομορφα ταβερνακια φρεσκο ψαρακι , σπεσιαλ ουζακια, ευγενικους και καλλιεργημενους ανθρωπους. γενικα ειναι ενα ησυχο οικογενειακο νησι.
 
τζενη χιδιρογου 9/7/2015 2:12:49 μμ
ΛΗΜΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ
το ομορφο νησι της Ελλαδας το χωριο μου ο ΜΟΥΔΡΟΣ το ομορφοτερο της ΛΗΜΝΟΥ αξιζει να πατε για τις διακοπες σας
 
Δημητρα Χρυσαφιδου 3/6/2015 10:18:42 μμ
mageutika
Δεν υπάρχει ομορφότερο νησί.. Είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να αφεθείς σαν να είσαι σε κάποιο εξωτικό νησί.. Για οικογενειακές διακοπές είναι φανταστικά.. Πήγα με την οικογενεια μου και μέναμε στην παραλία αγιου Ιωάννη...ηταν μαγευτικά... Προτείνω όποιος δεν έχει πάει να το έχει στα αμεσα κοντινα του σχέδια....
 
Μαριαννα Σερρες 8/8/2014 11:35:20 μμ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ...
 
ΓΙΑΝΝΗΣ 10/5/2014 9:02:53 μμ
Πρέπει να την επισκεφθείτε για να έχετε να πείτε....
Παντού προσβάσιμες παραλίες, με την κάθε μια να έχει και τη δικήτης ομορφιά. Πολλές και καλές ταβέρνες με τιμές προσιτές για όλα τα βαλάντια. Ξεχνάς τα προβλήματά σου και απολαμβάνεις απίθανα ηλιοβασιλέματα, με τον ήλιο να χάνετε πίσω από το Άθως. Εάν βελτιωνόταν οι συγκοινωνίες με τα καράβια, θα ήταν από τους καλύτερους προορισμούς για οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές.
 
Ξάνθης Γρηγόριος 9/5/2014 10:15:48 μμ
Τα σπάει!
Απλά δεν υπάρχει αυτό το - low profile και understimated - νησί. Ελληνικώς μιλώντας...
 
Μπρούκλης 8/5/2014 2:40:02 πμ
απαντηση στο ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
φιλε ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ για να εκτιμας την φυση εστω και αν εχει σαν ψηλοτερο δεντρο τον μαϊντανο, πρεπει να εκτιμας καταρχην το εγω σου...οσο για το τι ειναι η Λημνο ασε να μιλανε αυτοι που εκτιμανε το εγω τους.....
 
απαντηση στο ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ 29/7/2013 11:49:25 μμ
ΛΗΜΝΟΣ
ΠΗΓΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΗΣΥΧΙΑ, ΗΡΕΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ.ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΤΩ....
 
ΜΑΙΡΗ 25/7/2013 5:37:56 μμ
ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΗΜΝΟΣ
Την γνωρισα φανταρος και την ερωτευτηκα την έμαθα με την οικογένεια και την ποθησα μεχρι που αγορασα και γη για τα γεράματα. Καταπληκτικη παραλία και ο ΚΟΤΣΙΝΑΣ που δεν τον αναφέρει κανένας.Με λίγα λόγια θεσπέσια για ησυχες διακοπές
 
Βασίλης 25/7/2013 4:23:39 μμ
ΚΟΥΚΛΑ ΛΗΜΝΟΣ
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!!! ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΣΤΟ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΟ ΤΗς ΜΥΡΙΝΑΣ... ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ. ΕΙΡΗΝΗ
 
ΕΙΡΗΝΗ ΒΙΣ 25/7/2013 1:24:49 μμ
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ Η ΛΗΜΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ
 
ΜΑΡΙΑ 22/7/2013 12:10:21 μμ
Τι παραμύθια!
Το μεγαλύτερο δέντρο είναι ο μαιντανός σε αυτό το νησί. Τέτοια ξεραίλα δεν έχω ξαναδεί σε νησί. Όποιος θέλει να χαραμίσει τις διακοπές του, ναι για αυτόν προτείνω ΛΗΜΝΟ!
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ 2/10/2012 1:32:44 μμ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑΝΟΥΣ
η παραλια του θάνους είναι η ακαλύτερη απο όλες τις παραλίες. �οπως και το χωριό θάνος....να το επισκεφτείτε στα σιγουρα!!!!
 
ΜΑΡΙΑ 16/9/2012 7:09:19 μμ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
Το καλύτερο νησί για οικογενειακές διακοπές. Καταπληκτικές παραλίες (και πάρα πολλές), πάρα πολύ νόστιμα ντόπια προϊόντα (ζυμαρικά, τυριά, κρασί, κρέτα, ψάρια), όμορφα χωριά, και εντυπωσιακά χαμηλές τιμές: Πληρώναμε για οικογενειακό ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Πλατύ (γονείς 2 παιδιά)με όλες τις ανέσεις και σε πανέμορφο συγκρότημα 35 €! Στην οργανωμένη παραλία ομπρέλα, ξαπλώστρες, 2 καφέδες και 2 νερά εμφιαλωμένα 5 €! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
 
ΓιώργοςΚ 15/9/2012 7:41:21 μμ
Best place
Οι φετινές διακοπές μας στην Λήμνο ήταν απο τις καλύτερες οικογενειακές διακοπές των τελευταίων ετών.Απίστευτη αλλά πανέμορφή ξεραϊλα παντού η οποία λόγω της μη ύπαρξης ψηλών βουνών δημιουργεί φανταστική αντίθεση με το απέραντιο γαλάζιο.Θάλασσες μόνο με άμμο , άνεση για τα παιδιά και παντού δωρεάν ξαπλώστρες , Φαγήτο και τιμές πολύ χαμηλές και φιλοξενία άψογη . Απο βόρεια Ελλάδα η μετάβαση από ΚΑβάλα είναι η ιδανική σε 5 ώρες!!!και του χρόνου εκεί πρώτα ο Θεός!!
 
mkirmizi 15/9/2012 8:44:34 πμ
"ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΛΗΜΝΟΣ"
ΑΓΑΠΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ? ΤΗΝ ΠΕΘΥΜΗΣΑ!
ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 21/7/2012 3:47:25 μμ
ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ.....ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ
Εδώ και χρόνια, κάθε επίσκεψή μου στη Λήμνο είναι και μια ευχάριστη έκπληξη. Νησί πλούσιο σε αγροτική παραγωγή, γνωστή ακόμη από την αρχαιότητα. Σίγουρα δεν έχει την ανάγκη από τις ορδές του μαζικού τουρισμού για να επιβιώσει. Οι Λημνιοί είναι φιλόξενοι στον υπέρτατο βαθμό. Παροιμιώδης είναι επίσης η πραότητα και η μετριοπάθειά τους. Μια που βρισκόμαστε, όμως, στην καρδιά του καλοκαιριού, Θα σταθώ ιδιαίτερα στις παραλίες της. Λόγω του έντονου οριζόντιου διαμελισμού της, είναι πάρα πολλές, 105 συνολικά λένε οι ντόπιοι (αριθμός είναι πραγματικός), ρηχές, ζεστές και πεντακάθαρες. Και ανάμεσά τους ακρωτήρια, χερσόνησοι, κόρφοι, αγκάλες και θαλασσινές σπηλιές, σε μια μοναδική συνεχή εναλλαγή με τις αμμώδεις, κατά κανόνα, παραλίες. Σε κανένα ελληνικό νησί το παιχνίδι της στεριάς και της θάλασσας δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο στη Λήμνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι, λόγω του έντονου κατακερματισμού των ακτών της Λήμνου, μόνο 3 ελληνικά νησιά έχουν μεγαλύτερο μήκος ακτών από αυτή, η Κρήτη, η Εύβοια και η Λέσβος.
 
ΕΝΑΣ ΕΞ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΛΗΜΝΙΟΣ 9/7/2012 4:50:29 μμ
TO NHΣΙ!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΟΠΟΙΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΑΙΜI ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΖΗΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 8/7/2012 2:06:49 πμ
limnos limnos k pali limnos
to nisi einai teleio foveres paralies teleia xoria polu oraia i murina me to epiblitiko kastro! to nisi exei tosa polla meri gia na anakalupsete pou oses fores k an pate olo k ena neo kala krummeno mustiko 8a anakalupsete! oso gia tin paralia tou 8anous einai aplos teleia me apifteyta nera !
 
limnios 8/7/2012 12:26:09 πμ
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑΣ ΛΗΜΝΟΥ
Έτυχε να βρίσκομαι εκεί κατά τη δύση του ήλιου στο θέατρο της Ηφαιστίας. Μαγεύτηκα. Και από τις τρεις πλευρές θαλάσσιοι κόλποι και στη μέση το θέατρο που χρύσιζε στον ήλιο. Μια ερημιά συγκλονιστική. Ένα τοπίο μαγικό, μεταφυσικό. Το θέατρο ήταν χωρητικότητας 2 χιλιάδων περίπου θεατών, μετά δε την ολοκλήρωση των εργασιών στερέωσης και ανάδειξής του, το έτος 2004, αποτελεί το κομβικό σημείο του δικτύου των επισκέψιμων και οργανωμένων Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων στο νησί της Λήμνου. Η Λήμνος είναι η μονάκριβη αγαπημένη μου.
 
Αντώνης 6/7/2012 10:49:18 πμ
ήσυχες ξεκούραστες διακοπές!
Πραγματικά η Λήμνος ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές. Ωραίες παραλίες, καλό φαγητό! Για τους ανθρώπους δεν μπορώ να πω τα καλύτερα. Η συγκοινωνία είναι το πρόβλημα. Χάλια καράβια, πολλές ώρες ταξίδι. Από βόρεια Ελλάδα καλύτερα πας από Καβάλα.
 
Μαρία 6/7/2012 12:57:19 πμ
Η ΛΗΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
Μόλις γύρισα από την Λήμνο όπου πήγα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διακοπές. Κάθε χρόνο μου αρέσει και πιο πολύ. Πιστεύω ότι το ομορφότερο κομμάτι της βρίσκεται από το αεροδρόμιο και μετά που έχει κηρυχθεί περιοχή natura και έχει γλυτώσει την επέλαση του πολιτισμού. Λατρεύω την έλλειψη αυθαίρετης δόμησης σε όλη αυτή την περιοχή, τους παραδοσιακούς οικισμούς με τα σπίτια που έχουν κεραμίδια, την ηρεμία που αναδύει το ήπιο φυσικό ανάγλυφο της ενδοχώρας που παραπέμπει σε Τοσκάνη, τις πανέμορφες αμμουδερές παραλίες, με τα ζεστά νερά που αν και ερημικές διαθέτουν την άνεση ενός μπαρ, χωρίς χρέωση ξαπλώστρας και ομπρέλας, καθώς και γήπεδο beach volley ή ακόμη και τραμπολίνο για τους μικρότερους. Να μην ξεχάσω το εξαιρετικό και φθηνό φαγητό, με τις πλούσιες μερίδες (ιδίως ο Μαντέλλας στις Σαρδές και το REMEZZO στην Πλάκα), αλλά και την μοναδική ποιότητα των προϊόντων ντόπιας βιοτεχνίας γαλακτοκομικών και άλλων ειδών διατροφής που διατίθενται σε όλο το νησί. Ιδιαίτερη μνεία στην φιλοξενία και ευγένεια των κατοίκων, με αποκορύφωμα την παραμονή του Άη Γιάννη στο χωριό Δάφνη που μας προσκάλεσαν και μοιράστηκαν μαζί μας κρασί και φαγητό που είχαν συγκεντρώσει για να γιορτάσουν πηδώντας φωτιές, σύμφωνα με το έθιμο. Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για να μην είμαι ενθουσιασμένη με την Λήμνο.
 
Ανώνυμος / η 5/7/2012 8:42:54 μμ
ΛΗΜΝΟΣ ???
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΟ ΑΓΝΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΙΣΜΟ" ΣΤΥΛ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΟΛΟ ΚΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΑ" ΗΘΗ.ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ;ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΚΑΛΕΣ Δ Ι Α Κ Ο Π Ε Σ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ. 5/7/2012 8:21:09 μμ
ΛΗΜΝΟΣ Η ΑΝΑΜΟΕΣΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ/ΓΡΑΦΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ. ΧΑΒΟΥΛΗ..ΚΕΡΟΣ,ΠΑΡΘΕΝΟΜΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΓΟΜΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ.ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ/Η ΚΑΒΑΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ/ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ Η Ο ΚΑΣΠΑΚΑΣ /ΑΓ.ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
 
ΚΑΣΑΝΔΡΑΣ ΔΗΜΟΣ 5/7/2012 5:04:19 μμ
Λήμνος, lololol
Θυμάμαι όταν υπηρετούσα στη Λήμνο,,,πόσο είχα εκτιμήσει την Αθήνα lololol, κυκλοφορούσε το ''θυρίο'' από τις 8 το βράδι το pub ''Καραγκιόζης'' το χτίσαμε lolol ,,,χαχαχα,,,οι κάτοικοι,,,τι ευγενικοί άνθρωποι, αν και ζούσαν από το Στρατό, μας έδειχναν πόσο μας αγαπούσαν σε κάθε ευκαιρία,,, μέχρι και από τις παραλίες μας έδιωχναν για να μην είναι πολλοί στραταίοι lolol....το 1987 όμως με την Ελληνοτουρκική κρίση,,,,οι κ**** ........ lololol
 
Δημήτρης 5/7/2012 2:46:35 μμ
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΩΡΑΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ , ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΟΥ Ο ΡΩΜΕΙΚΟΣ ΓΙΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΣΙΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ....
 
ΝΙΚΟΣ 5/7/2012 8:32:59 πμ
Λήμνος
Από τα καλύτερα μέρη για οικογενειακές διακοπές. Πέραν των παραλιών που αναφέρονται στο σχετικό άρθρο, υπάρχει και αυτή του Αγίου Γεωργίου στην ανατολική πλευρά του νησιού εξίσου όμορφη και καθαρή. Επιπλέον ένα χωριό που αξίζει να επισκεφτεί κανείς είναι η Κούταλη καθώς και ο Κότσινας (παραθαλάσσιος οικισμός με καλό ψάρι και ουζομεζέδες). Τέλος αξίζει κανείς να επισκεφτεί τα συμμαχικά νεκροταφεία του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Καλές διακοπές σε όποιον πάει.
 
Βασίλης 4/7/2012 9:45:05 μμ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑΝΟΥΣ
Καλημέρα, Τη παραλία Θάνους την έχετε σε φωτογραφία αλλά δεν τη προτείνετε για κολύμπι ???? Παράληψη ή κάτι άλλο ???? Ευχαριστώ
 
Πηγή: diakopes.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video