ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λήμνος: Προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πολλά μετάλλια για το τμήμα στίβου της ΑΕΛ

Λήμνος: Προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πολλά μετάλλια για το τμήμα στίβου της ΑΕΛ

Προκρίσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,υψηλές επιδόσεις, ατομικά ρεκόρ, πολλά μετάλλια, εμπειρίες, χαρά και μεγάλη ικανοποίηση είναι η συγκομιδή από την συμμετοχή του τμήματος στίβου της ΑΕΛ, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ Ν.Λέσβου.

ΟΙ Κολώνας Μιχάλης & Κρομυδέλη Γεσθημανή κάνοντας υψηλές επιδόσεις με ατομικά ρεκόρ στα 1000μ. και στη σφαίρα αντίστοιχα πήρανε και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα:
Κολώνας Μιχάλης 1ος στα 1000μ.

Πατρώνιας Σταύρος 1ος στα 600μ.

Ασβεστάς Σταμάτης 2ος στα 300μ.

Λεοτσάκος Γιάννης 2ος στα 600μ.

Σαμιώτης Χαράλαμπος 2ος στο ακόντιο.

Λαζαρίδης Κων/νος 3ος στο ακόντιο.

Καζόλης Αλέξανδρος 4ος στα 150μ.

Σκυταλοδρομία 4Χ300μ 1η με τους (Κολώνα Μ,Πατρώνια Σ,Ασβεστά Σ και Λεοτσάκο Γ).

Κρομυδέλη Γεσθημανή 1η στη σφαίρα και 2η στο ακόντιο.

Κρομυδέλη Φένια 2η στα 300μ και 3η στο δίσκο.

Κυριατζή Σοφία 2η στο ύψος.

Μωραίτη Ελένη 3η στο μήκος και 4η στα 150μ.

Κολώνα Βασιλική 4η στα 1000μ.

Τακίδου Ιωάννα 7η στα 150μ.

Αρβανίτη Μαγδαλινή 8η στα 80μ.

Σκυταλοδρομία 4Χ80μ 3η με τις (Κυριατζή Σ,Κολώνα Β,Τακίδου Ι και Αρβανίτη Μ).

Την αποστολή συνόδευσαν οι: Καρύδης Ν,Τράνταλος Δ,Τζαλίλη Μ,Κολώνας Κ,Διακάκη Γ,Κουτράκη Κ,Ασβεστά Λ και η μασκότ για τους εκτός Λήμνου Αγώνες Κολώνα Σοφία.

Το Τμήμα στίβου της ΑΕΛ αναφέρει επίσης στην ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook:"Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές-τριές μας για τις επιδόσεις τους,την προσπάθειά τους,την συμμετοχή τους αλλά περισσότερο για το ήθος τους.Ευχόμαστε σε όλους και στις οικογένειές τους υγεία και ευτυχία.

Ευχαριστούμε από τα βάθη τις καρδιάς μας όλους τους χορηγούς μας και όλους αυτούς που βρίσκονται δίπλα μας και μας δίνουν την δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Μαρινάκη για την βοήθεια του και το ενδιαφέρον του,την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ν.Λέσβου,τον σύνδεσμο κριτών Ν.Λέσβου για την συνεργασία,την Hellenic Sea Ways για την υποστήριξη της και το πλήρωμα του Ν.Μύκονος για την άψογη φιλοξενία.

Ευχόμαστε στη αθλήτρια της Ηφαιστίας Ζαφειρίου Βιργινία περαστικά και συγχαίρουμε όλους τους αθλητές-τριές του Α.Ο.Ηφαιστία για τις επιδόσεις τους".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video