ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έκθεση Κυνηγεσία 2018

Το μεγάλο ραντεβού των ανθρώπων της φύσης!

Η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”, η μεγάλη γιορτή του κυνηγίου, της κυνοφιλίας και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο, θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαρτίου και 1η Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Με περισσότερα περίπτερα, νέες ιδέες και ακόμα καλύτερη διοργάνωση, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες, μέσα σε ένα τριήμερο να δουν όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Εκθέσεις μορφολογίας κυνηγετικών φυλών, ομιλίες από εκπαιδευτές-εκτροφείς και διάφορες άλλες εκδηλώσεις στους στίβους, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των κυνόφιλων.

Σεμινάρια όπλων, φυσιγγίων, σκοποβολής, αεροβόλων και μαχαιριών, όπως και πολλές ακόμα εκδηλώσεις, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ο επισκέπτης στον κατάλληλα διαμορφωμένο πολυχώρο.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται κληρώσεις με πλούσια δώρα στα περίπτερα των εκθετών.

Με κεντρικό αντικείμενο το κυνήγι αλλά και με προεκτάσεις
σε οτιδήποτε αφορά τη φύση, το βουνό και την περιπέτεια, η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018” αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards επαγγελματισμού και σύγχρονης οργάνωσης, σε έναν καινούριο θεσμό που υλοποιείται από την παλαιότερη και εμπειρότερη ομάδα του κλάδου.

Χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα

Μετά την πολύ επιτυχημένη “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017” που συγκέντρωσε οργανωμένες επισκέψεις από κυνηγετικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας, δεδομένης και της μεγάλης προβολής από την τηλεόραση καθώς και από κυριακάτικες εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας. Επίσης, από το περιοδικό “Κυνηγεσία & Κυνοφιλία” και την εβδομαδιαία εφημερίδα “Κυνηγετικά Νέα”.

Η πρόσκληση και οι ειδικές παροχές στους επαγγελματίες της λιανικής που ξεκίνησε πέρυσι θα γίνει σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών, ώστε εκτός από τους κυνηγούς να εξασφαλιστεί ότι θα παρίστανται όσο το δυνατόν περισσότεροι καταστηματάρχες από όλη την Ελλάδα.

Εκθέσεις μορφολογίας

Η κυνοφιλία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της έκθεσης “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018”, με σεμινάρια, παρουσιάσεις και ειδικές εκδηλώσεις για θέματα εκπαίδευσης, διατροφής και υγείας του σκύλου.

 

Αναδημοσίευση από : http://ift.tt/2zsCXYe

 

The post Έκθεση Κυνηγεσία 2018 appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video