ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλη πρόταση του Ηφαίστου Λήμνου για «βόμβα» με Μποχωρίδη!

Μεγάλη πρόταση του Ηφαίστου Λήμνου για «βόμβα» με Μποχωρίδη!

Φαίνεται πως η ομάδα της Λήμνου θέλει να μπει πολύ δυναμικά στον... χάρτη του ελληνικού μπάσκετ και από νωρίς έχει ξεκινήσει να κάνει ηχηρές κινήσεις.

Ύστερα από την πρόσληψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου, η ομάδα κάλυψε δύο θέσεις ξένων με παίκτες δεδομένης αξίας και ελληνικών παραστάσεων όπως ο Τόντρικ Γκότσερ και ο Σον Έβανς, ενώ έβαλε βάσεις ελληνικού κορμού με τον έμπειρο Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον ανερχόμενο Κωστή Γόντικα.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν ρίξουν και μία «βόμβα» με ένα πολύ δυνατό μεταγραφικό χτύπημα. Συγκεκριμένα, έχουν καταθέσει πολύ μεγάλη πρόταση στον Λευτέρη Μποχωρίδη, η οποία είναι υπερδιπλάσια από αυτήν που έχει ο παίκτης στα χέρια του από τον Άρη.

Ουσιαστικά, ο Ήφαιστος Λήμνου θέλει να βάλει στο δυναμικό του έναν Έλληνα παίκτη, η απόκτηση του οποίου θα δείχνει τις βλέψεις για τη νέα σεζόν και θα σηματοδοτεί πως κάτι πολύ καλό ετοιμάζεται.

Ο Μποχωρίδης, άλλωστε, ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι τα μισά της περσινής σεζόν και διεθνής με την Εθνική ομάδα. Το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς τον βρήκε στον Άρη, με τον οποίο μέτρησε κατά μέσο όρο 11.6 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ σε 19 αγώνες πρωταθλήματος.

Πηγή: sdna.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video